Was en schil de aardappelen. Rasp de aardappelen daarna grof. De bloemkool schoonmaken en wassen en ook grof raspen.
Meng de aardappelen en bloemkool daarna door elkaar met 2 eetlepels bloem en 2 eieren. Breng het mengsel op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Verhit een koekenpan met 3 eetlepels olie. Wanneer de olie heet is een gedeelte van het aardappel/bloemkoolmengsel doen en even aandrukken zodat het geheel egaal in de pan ligt. Bak de rösti 5 minuten en keer daarna om, vervolgens deze kant ook 5 minuten bakken. Herhalen tot het gehele mengsel op is en houd de gebakken rösti intussen warm. Bak als laatste de 2 eieren en plaats dit bovenop de rösti.
Maak de rucola sla zoals u dat lekker vind en serveer als bijgerecht. (zie ook ons recept voor rucola salade).
Tip: Voor een intensere smaak kunt u bijvoorbeeld belegen kaas raspen en toevoegen aan het mengsel.
T: 06 516 22 091
(Dinsdag t/m zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur)
E: info@degroentezaak.nl
I: www.degroentezaak.nl
Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy