Schil, was en kook de aardappelen gaar. Laat ze daarna afkoelen en pel en snipper de uien fijn. Pel de knoflook en snijd dan fijn. Knip de bieslook in kleine stukjes af.
Voeg de uien, knoflook, bieslook en klein gesneden augurk samen in een kom, voeg de mayonaise, mosterd kookroom en scheutje azijn erbij en meng het geheel goed door. Snijd de aardappelen in dunne plakjes en doe de aardappelen in een grote schaal, meng daar het eerder gemaakte mengsel van mayonaise en mosterd doorheen. Breng op smaak met peper en zout. Plaats de salade afgedekt een poosje in de koelkast zodat de smaken goed tot hun recht komen. Serveer met ciabatta.
Tip: Voeg ter variatie eens spekreepjes of draadjesvlees toe aan deze salade.
T: 06 516 22 091
(Dinsdag t/m zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur)
E: info@degroentezaak.nl
I: www.degroentezaak.nl
Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy