Aardappel salade

Salade

Schil, was en kook de aardappelen gaar. Laat ze daarna afkoelen en pel en snipper de uien fijn. Pel de knoflook en snijd dan fijn. Knip de bieslook in kleine stukjes af.

Voeg de uien, knoflook, bieslook en klein gesneden augurk samen in een kom, voeg de mayonaise, mosterd kookroom en scheutje azijn erbij en meng het geheel goed door. Snijd de aardappelen in dunne plakjes en doe de aardappelen in een grote schaal, meng daar het eerder gemaakte mengsel van mayonaise en mosterd doorheen. Breng op smaak met peper en zout. Plaats de salade afgedekt een poosje in de koelkast zodat de smaken goed tot hun recht komen.  Serveer met ciabatta.

 

Tip: Voeg ter variatie eens spekreepjes of draadjesvlees toe aan deze salade.

Ambachtelijk gerookte spekreepjes

2,99

Bestellen

Frieslander Zeeuwse nieuwe oogst

Vanaf 1,20

Bestellen

knoflook solo

3,50

Bestellen
  • 1 kilo aardappelen, vast kokend/iets kruimig
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • bieslook
  • 6 el mayonaise
  • 4 el mosterd
  • 125 ml kookroom
  • 6 augurken
  • Azijn
  • Peper
  • Zout

Nieuwste recepten

0
    0
    Winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel

    Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy