Ananas salade met kip, avocado en walnoten

Salade voor 4 personen

Kook een pan met water. Wanneer het water kookt de kipfilet met wat zout toevoegen en ca 15 minuten laten doorkoken.

Was en snijd de lente ui fijn. Snijd de kroon van de ananas, snij door de helft , dan nogmaals een helft door de helft snijden. Snijd de kern eraf schil de ananas en snij daarna het vruchtvlees in blokjes.

Snijd de avocado doormidden tot de pit, lepel de pit eruit, en lepel vervolgens het vruchtvlees eruit. Snijd dit ook in blokjes en doe samen met de ananas blokjes in een kom.

Was de rucola en verdeel deze over 4 borden. Hak de walnoten grof.

Meng intussen de ingredienten voor de dressing in een schaaltje en breng op smaak met peper en zout.. Laat de kip intussen afkoelen en snijd ook in blokjes. Voeg daarna de kip bij de ananas en avocado en mix dit even goed door elkaar. Leg daarna op de rucola. Strooi de gehakte walnoten eroverheen en maak het geheel af door er wat dressing over te sprenkelen. Garneer het gerecht met de fijngesneden lente ui.

Avocado, eat my (per 2 stuks)

3,98

Bestellen

Sweet Ananas (grote maat)

2,50

Bestellen

Bosui (grote bos)

1,25

Bestellen
  • 1 Ananas
  • 2 avocado's
  • Rucola, bakje
  • Bosui, 2 stengels
  • 100 gram walnoten
  • 500 gram Kipfilet
  • Zout

 

Voor de dressing:

  • Scheutje olijfolie
  • 1/2 theelepel knoflookpoeder
  • 1/2 theelepel gemberpoeder
  • peper, snufje
  • zout, snufje

Nieuwste recepten

0
    0
    Winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel

    Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy