Halveer de avocado en verwijder de pit. Leg beide helften van de avocado verdeeld over 2 borden met het snijvlak naar beneden. Snijd deze 7 à 8 keer in en druk daarna aan zodat er een waaier ontstaat. Schil en snijd de winterpeen in blokjes van ca 3mm, schil de bleekselderij en ontdoe van draden en snijd ook in blokjes van ca 3mm. Pel en snipper de rode ui. Doe de fijngesneden groenten in een schaal. Voeg nu peper, zout en het sap van een limoen toe en meng het geheel door elkaar. Verdeel dit mengsel over de waaier van avocado en garneer met 2 el yoghurt (1 el per bord druppelgewijs garneren). Garneer daarna met verse topjes dille en nog wat grove peper eroverheen.
T: 06 516 22 091
(Dinsdag t/m zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur)
E: info@degroentezaak.nl
I: www.degroentezaak.nl
Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy