Boeren omelet

Lekker gevuld

Klop de eieren los in een ruime kom, doe er wat peper en zout naar smaak door. Maak een papje van de bloem en melk en klop dit dan door de losgeklopte eieren.

Breng wat water met een rundvleesbouillontablet er in aan de kook en blancheer hierin de soepgroenten. Verhit in de tussentijd een wok met een scheut olijfolie en roerbak de geblancheerde soepgroenten hierin tot het beetgaar is. Schep er eventueel wat chilivlokken doorheen voor een pittigere smaak.

Vethit ook een koekenpan en giet een gedeelte van het eimengsel in de pan, bak het dan zachtjes gaar. Keer de omelet en bak de andere kant nog lichtjes aan. Shuif de omelet op een plat bord en schep er wat geroerbakte groenten op, klap daarna de omelet dubbel. Bak daarna de volgende omeletten tot het eimengsel op is. Serveer de boerenomelet warm.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Soepgroente, grof

1,59

Bestellen

Soepgroente, fijn

1,79

Bestellen
  • 1 à 2 zakken soepgroente
  • 4 eetlepels bloem
  • 4 eieren
  • 4 eetlepels melk
  • 1 tablet rundvleesbouillon
  • Olijfolie
  • Chili vlokken, eventueel voor een pittige variant
  • Peper
  • Zout
  • Kom
  • Pan
  • Koekenpan
  • Bord

Nieuwste recepten

0
    0
    Winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel

    Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy