Schil en was de aardappelen en snijd in dunne plakjes. Verdeel deze over een bakplaat en hussel met olijfolie, peper, zout en marjolien door elkaar. Rooster deze in een voorverwarmde oven in ca 35 minuten gaar. Was de tomaten, droog deze en snijd het deksel eraf, deksel bewaren. Hol de tomaten uit en bewaar de pulp. Pel de knoflook en hak deze fijn. Rul het gehakt en voeg de knoflook daaraan toe en laat even kort meebakken. Voeg dan het vruchtvlees van de tomaten en de tomatenpuree erbij. In laten koken tot het vocht is verdampt en daarna af laten koelen. Snijd de bosui fijn. Kneed het ei, de boter, peper, zout en Avjar door het wat afgekoelde gehakt.
Vul de uitgeholde tomaten met het gehaktmengsel. Bak deze ca 20 minuten in de oven. Na ca 10 minuten de tomatendeksels kruiden en over het bakblik verdelen. Doe wat geraspte kaas op de tamaten en laat dit meesmelten.
Meng de kwark, rest van de boter, peper, zout, mosterd, schepje bieslook door elkaar. Serveer dit als een dip bij de aardappelen.
T: 06 516 22 091
(Dinsdag t/m zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur)
E: info@degroentezaak.nl
I: www.degroentezaak.nl
Let op! Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 augustus t/m 21 augustus Sluiten
Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy