Snijd 2 kropjes Little Gem sla door het midden en snijd de sla fijn. Maak een dressing van een scheut azijn, klein scheutje balsamico azijn, schepje mosterd, honing, peper en zout. De dressing goed mengen. Kook intussen de eieren in 6 minuten hard en laat ze schrikken en afkoelen. Na het afkoelen de eieren in plakjes snijden.Giet de dressing over de sla en garneer de eieren eroverheen.
Snijd nog eens 2 kroppen Little Gem sla door het midden en snijd het kontje eraf. De kern laten zitten anders valt de krop uit elkaar. Verhit een grill/koekenpan met een klein beetje olijfolie. Leg de sla met het snijvlak naar beneden en bak de sla licht aan. Daarna omdraaien en bestrooien met een beetje peper en zout, paprikapoeder of chilipoeder.
Tip: Serveer de gebakken Little Gem sla en de gewone Little gem sla met gebakken aardappelen en kipfilet.
T: 06 516 22 091
(Dinsdag t/m zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur)
E: info@degroentezaak.nl
I: www.degroentezaak.nl
Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy