Kook de tagliatelle in een pan met water en een snufje zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Was de tomaten, verwijder de kroontjes en snijd in blokjes. Verwijder de schil en de pitten van de pompoen, snijd het vruchtvlees in blokjes van 1x1 centimeter. Pel en snipper de ui en snijd het knoflook iets grof. Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit de ui aan, voeg de pompoen stukjes toe en strooi het komijnzaad erover. Voeg na ca 5 minuten de tomaat en knoflook toe en breng het op smaak met peper en zout. Zet het deksel op de pan en laat het geheel ca 15 minuten stoven. Brokkel als laatste de feta over de saus.
Voor de dressing: Voeg de olijfolie met de mosterd en honing in een schaaltje samen en meng het geheel goed door.
Serveer de sla in een mooie glazen schaal er giet er wat dressing over. Serveer de tagliatelle samen met de pompoensaus en gemengde sla. Eet smakelijk!
T: 06 516 22 091
(Dinsdag t/m zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur)
E: info@degroentezaak.nl
I: www.degroentezaak.nl
Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy