Pel en snipper de ui fijn. Verwijder de zaadlijst en de schil van de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes. Maak de knoflook fijn, ontdoe de tomaat van de schil en snijd deze ook in blokjes. Verhit een beetje olijfolie in een wok en roerbak het spek hierin, voeg daarna de knoflook en gesnipperde ui toe en roerbak dit voor ca 2 minuten. Voeg nu ook de paprika en tomaat toe en schep alles goed om. Voeg nu de gesneden rode kool toe en voeg gelijk een scheut water erbij. Verkruimel het bouillonblokje erdoor en schep het geheel nogmaals goed door zodat alles goed gemengd is. Laat het geheel garen, ondertussen af en toe omscheppend voor ca 20-30 minuten. Voeg peper en zout naar smaak te. Kook intussen de rijst volgens de verpakking.
T: 06 516 22 091
(Dinsdag t/m zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur)
E: info@degroentezaak.nl
I: www.degroentezaak.nl
Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy