Salade met graskaas & jalapeños

Lekkere salade
Salade met graskaas & jalapeños

1. Doe de sla in een schaal en leg de komkommer, tomaat en ui erop. Verdeel de kaas erover.
2. Snijd de broodjes elk in 8 puntjes. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de broodpuntjes in 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Schep ze samen met de jalapeños door de salade. Verdeel de tzatziki over de salade.

Jalopeño groen

5,98

Bestellen

Voor 4 personen

1 krop romainesla, bladeren gewassen
1 komkommer, in plakjes
3 tomaten, in parten
1 rode ui, in ringen
200 g graskaas, in blokjes van 1 x 1 cm
4 grote shoarmabroodjes (duopak 8 stuks)
4 el olijfolie
2 el jalapeños (potje 220 g), fijngesneden
1 potje tzatziki (190 g)

Grote slakom

Nieuwste recepten

0
    0
    Winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel

    Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy