1. Doe de sla in een schaal en leg de komkommer, tomaat en ui erop. Verdeel de kaas erover.
2. Snijd de broodjes elk in 8 puntjes. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de broodpuntjes in 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Schep ze samen met de jalapeños door de salade. Verdeel de tzatziki over de salade.
Voor 4 personen
1 krop romainesla, bladeren gewassen
1 komkommer, in plakjes
3 tomaten, in parten
1 rode ui, in ringen
200 g graskaas, in blokjes van 1 x 1 cm
4 grote shoarmabroodjes (duopak 8 stuks)
4 el olijfolie
2 el jalapeños (potje 220 g), fijngesneden
1 potje tzatziki (190 g)
Grote slakom
T: 06 516 22 091
(Dinsdag t/m zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur)
E: info@degroentezaak.nl
I: www.degroentezaak.nl
Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy