Salade van rode linzen, witlof en noten

Salade voor 4 personen

Laat de linzen enkele uren weken. Giet ze daarna af en kook ze gaar. Verdeel de linzen over 4 borden en schik de witlofbladeren, de slabladeren en kervel rondom. Snijd de roquefort in dobbelsteentjes en leg die bovenop de linzen. Verdeel de noten over de salade.

 

Dressing:

prak de roquefort fijn, voeg de mascarpone en de port toe en kruid het geheel met peper. Sprenkel de dressing over de salade.

  • 2 stronken witlof
  • 150 gram rode linzen
  • 1 krop sla of een zak gemengde sla
  • 150 gram notenmix
  • 100 gram roqufortkaas
  • 3 takjes kervel (gedroogde kervel kan ook)

 

Voor de dressing:

  • 50 gram roquefortkaas
  • 50 gram mascarpone
  • 1/2 borrelglaasje zoete witte port
  • Peper

Nieuwste recepten

0
    0
    Winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel

    Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy