Stamppot witlof

Hoofdgerecht voor 4 personen

Schil en snijd de aardappelen in stukken en kook deze gaar in water met een snufje zout. Pureer de aardappelen en maak er met opgewarmde melk en een klontje boter een smeuïge puree van. Kook de eieren hard in 7 minuten, laat deze schrikken en pel ze. Haal daarna 2x door de eiersnijder. Schep nu de fijn gesneden witlof en de gekookte eieren door de puree en breng het geheel op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

Serveer de stamppot warm met een ambachtelijke rookworst erbij.

Runderrookworst

3,25

Bestellen

Varkensrookworst

2,70

Bestellen

Doré, Zeeuwse nieuwe oogst!

Vanaf 1,99

Bestellen
  • 1,5 kilo kruimige aardappelen
  • 400 gram witlof
  • 4 eieren
  • 1 klontje (room)boter
  • melk
  • nootmuskaat
  • peper
  • zout

Nieuwste recepten

0
    0
    Winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel

    Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy