Pel en snipper een ui, en fruit deze samen met een geschilde rode paprika welke in in blokjes is gesneden even mee. Maak daarna fijn met een staafmixer en voeg wat visbouillon toe en laat dit even inkoken tot het een mooie saus is geworden.
Neem wit visfillet en paneer deze met het ei en paneermeel. Bak de fillet in een pan met olijfolie aan beide kanten mooi bruin. Serveer de vis met de paprikasaus.
Voor de gemengde sla:
Neem de bladeren van een krop sla, snipper een klein uitje, snijd de paprika in blokjes, pel de mandarijn in partjes, appel in blokjes, lente ui in ringetjes en kook het ei.
Voor de dressing:
Meng de olijfolie, azijn, honing, mosterd, peper en zout goed door elkaar en giet en meng daarna over en door de sla.
Rooster in een hete koekenpan wat pijnboompitjes bruin en verdeel deze over de salade.
Kook de broccoli zoals u gewend bent.
Serveer dit alles met aardappelpuree
T: 06 516 22 091
(Dinsdag t/m zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur)
E: info@degroentezaak.nl
I: www.degroentezaak.nl
Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy