Meiraap

De meiraap is een knolsoort die in de lente wordt geoogst vandaar de naam! Het is een ronde knol ter grootte van een biet met een paars-witte kleur. De meiraap heeft een radijsachtige smaak, fris en licht pittig. Gekookt proef je juist zachte en zoete smaken.  Meiraap bevat veel vitamine C. Het jonge blad van de meiraap is ook erg lekker om te eten; raapstelen. De meiraap is op veel manieren te bereiden: rauw in salades, koken, grillen , smoren en roerbakken. Een veelzijdige groente dus!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

  • Herkomst: Nederland, Italië, Frankrijk
  • Bewaaradvies:In de koelkast, bij voorkeur in een plastic zak

Extra informatie

Gewicht

500 gram, 1 kilo

Producten die bij Meiraap passen
Wij hebben ook deze alternatieven voor Meiraap
0
    0
    Winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel

    Op deze website gebruiken we Cookies om uw ervaring te verbeteren. Cookie policy